Antipasti/Starters 
Antipasto all’italiana (Italian cured meat starters) ………………… €7,00
Prosciutto e melone (Ham and melon) ………………… €6,00
Roastbeef all’inglese (English roast beef) ………………… €7,00


Primi Piatti/Main Courses
Tagliolini al ragu (Tagliolini with Italian meat sauce) ………………… €8,00
Gnocchi all’indiana (arrabbiata più panna) (Gnocchi with cream, tomatoes and hot peppers) ………………… €8,00
Spaghetti alla carbonara (Spaghetti with eggs, cheese, pepper, cream and bacon) ………………… €8,00
Pappardelle o gnocchi al cinghiale (Pappardelle or gnocchi with boar sauce) ………………… €9,00
Penne all’arrabbiata (Penne with tomato sauce and hot peppers) ………………… €7,00
Penne alla scarpata (Penne with spicy tomato sauce) ………………… €7,00
Penne all’ortolana (Penne with mixed vegetables) ………………… €7,00


Secondi Piatti/Second Courses
Bistecca alla brace (Grilled beef steak) ………………… €15,00
Petto di tacchino panna e funghi (Boned turkey breast with cream and mushrooms) ………………… €8,00
Petto di tacchino alla brace (Grilled boned turkey breast) ………………… €7,00
Petto di tacchino alla milanese (Fried boned turkey breast) ………………… €6,50
Fettine alla pizzaiola (Beef in tomato and oregano sauce) ………………… €7,00
Scaloppine varie (limone, funghi, vino) (Thiney slised pork cooked in butter with lemon or wine or mushrooms) ………………… €6,00
Filetto al pepe verde (Fillet with green peppers sauce) ………………… €16,00
Filetto alla forestiera (Fillet with mushrooms) ………………… €16,00
Entrecòte alla brace (Grilled entrecòte) ………………… €13,00
Braciola di maiale alla brace (Grilled pork chop) ………………… €7,00
Filetto alla senape (Fillet with mustard sauce) ………………… €15,50


Pane e coperto/Cover charge and bread ………………… €2,00

Si prega di comunicare al personale di sala eventuali allergie o intolleranze ai cibi o ai prodotti. In assenza di prodotti freschi, i cibi possono essere surgelati.

Communicate any food allergies or food intolerances to the dining room staff. In absence of fresh product, frozen product can be used.